Kundservice

Vi finns på telefon och e-post

0200-43 00 00
kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-03-06
|
Kategorier:

Nyheter,

Hudiksvall

Fiberutbyggnaden i Näsviken med omnejd är igång

På grund av en samförläggning tillsammans med Ellevio har vi ändrat om i den byggplan vi tidigare kommunicerat för Näsviken med omnejd.

Vår tidigare plan för resterande delar av Näsviken med omnejd var att påbörja byggnationen under 2020. Detta på grund av det omfattande arbetet med att samla in alla nödvändiga markavtal och tillstånd innan byggnation kan påbörjas.

Då vi nu kommer att samförlägga delar av grävsträckorna i samband med Ellevios nedläggning av elkabel kommer vi därför att komma igång med utbyggnaden av fibernätet i området tidigare än vi tänkt.

Byggnationen har nu påbörjats i samband med Ellevios nedläggning av slang i sektor 2, vilket är runt omkring Edsta. På grund av att vi samförlägger är vi tvungna att följa Ellevios tidsplan och geografiska indelning för projektet, vi kommer därför återkomma med mer information löpande under projektets gång.

På bilden ovan kan du se den geografiska indelningen av projektet och vilken sektor du tillhör. 

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan